GORILLA LABS d.o.o.

je podjetje specializirano za področje športne prehrane in prehranskih dodatkov z namenom zagotoviti končnemu kupcu izdelke najvišje kakovosti po najugodnejših cenah na slovenskem trgu. Ustanovljeno je bilo s preprosto vizijo, da zagotovi varne, učinkovite in hkrati okusne izdelke, ki jim potrošniki lahko zaupajo.

o nas

SISTEMI VARNOSTI ŽIVIL, VODENJA IN DOBRE POSLOVNE PRAKSE

Naši izdelki ustrezajo tehničnim zahtevam ISO 22000 sistema vodenja kakovosti in HACCP sistema varnosti živil ter GMP standarda dobre proizvodne prakse, ki vam zagotavljajo, da je to, kar je navedeno na etiketi točno to, kar ste dobili. Izdelki so registrirani na ministrstvu za zdravje RS. V vseh proizvodnih procesih so popolnoma izključene vse nedovoljene “doping” substance, ki jih vključujeta listi prepovedanih snovi Mednarodnega Olimpijskega komiteja (I.O.C.) ter Svetovne antidopinške agencije (WADA).

POSLOVNI MODEL IN STROŠKOVNE STRATEGIJE

Kupcem lahko ponudimo najugodnejše cene in vrhunsko kvaliteto z uporabo več strategij:

  •  kupujemo velike količine izdelkov neposredno od proizvajalcev
  •  nizki stroški oglaševanja, opiramo se na naše stranke “od ust do ust”
  •  sofisticirani logistično - transportni sistem
  •  nimamo fizičnih prodajaln, zato nimamo stroškov z dodatnimi prostori
Vse to nam omogoča, da prenesemo del prihrankov nazaj do kupca!

V SOŽITJU Z NARAVO

Še posebej smo ponosni na lastno linijo izdelkov ALL NATURAL. Izdelki označeni z ALL NATURAL vsebujejo samo naravne sestavine in nimajo dodanih umetnih sladil, barvil, arom in konzervansov. Tudi naša embalaža bazira na funkcionalnosti in ne na marketingu. Eko prijazni dizajn (zmanjševanje plastike, kjer je to mogoče) poudarja enostavnost uporabe. Plastenke tako zavzamejo manj prostora na paletah in policah, kar vodi k zmanjšanju stroškov transporta in skladiščenja ter posledično k varovanju okolja.


o-nas-nina Nina - vodja
o-nas-luka Luka - deklica za vse
o-nas-jurka Jurka - strokovna sodelavka

VIZIJA PODJETJA

Kot zagovorniki zdravega načina življenja menimo, da ima vsak potrošnik pravico do nakupa vrhunskih a cenovno ugodnih proizvodov; delujemo brez posrednikov in kontroliramo nadzor neoporečnosti naše blagovne znamke v proizvodnih in distribucijskih postopkih. S tem kupcu zagotovimo izdelke vrhunske kakovosti z najbolj konkurenčnimi cenami v panogi.

Ime gradimo na kvaliteti in dolgoročnemu zaupanju uporabnikov, želimo prispevati k zdravemu prehranjevanju v Sloveniji.